SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Beispiel-Kategorie / Example Category » Beispiel-Forum / Example Forum » Warum ich lange Ester bei injizierbaren Steroiden bevorzuge
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
Warum ich lange Ester bei injizierbaren Steroiden bevorzuge
biotusno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: Administrator
Level:

IP-Address: saved

Witajcie na forum! Chciałem otworzyć małą dyskusję na temat preferencji dotyczących estrów. Kiedy analizujemy injizierbare Steroide, mamy do wyboru wersje krótkie (jak propionat) oraz długie (jak enanthate czy cypionate). Ja osobiście po latach testów zdecydowanie wolę długie estry i to z kilku prostych powodów. Przede wszystkim wygoda – kłucie się co drugi dzień lub codziennie przy krótkich estrach szybko staje się uciążliwe, a tkanka mięśniowa po pewnym czasie robi się twarda i zbliznowaciała. Przy długich estrach wystarczy iniekcja dwa razy w tygodniu, co pozwala utrzymać bardzo stabilne stężenie substancji we krwi bez ciągłego robienia z siebie sita. Oczywiście trzeba pamiętać, że długie estry rozkręcają się dłużej, więc na efekty trzeba chwilę poczekać, ale cierpliwość w tym sporcie to podstawa. Dobry towar to połowa sukcesu, dlatego ja zaopatruję się na stronie https://masseplus.to/ i złego słowa powiedzieć nie mogę. Siła rośnie liniowo, regeneracja jest genialna, a samopoczucie na cyklu po prostu rewelacyjne. A Wy co wolicie? Szybkie strzały z propa czy stabilną bombę na długim estrze?

edited by biotus on 5/20/2026 5:08:44 PM
5/20/2026 5:08:24 PM   
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » Beispiel-Kategorie / Example Category » Beispiel-Forum / Example Forum » Warum ich lange Ester bei injizierbaren Steroiden bevorzuge

.: Script-Time: 0.031 || SQL-Queries: 7 || Active-Users: 3,546 :.