![]() |
|---|
| Admin |
| Forum Overview |
Pages: (1) [1] » |
![]() ![]() |
| Pravidla Lootovania |
| Galandriel |
| |
|---|---|---|
| Group: Moderator Level: Veteran ![]() Posts: 404 Joined: 3/16/2006 IP-Address: saved ![]() | Takze aby sme si to jednou pro vzdy ujasnili to nase group lootovanie... Ako prve by som chcel podotknut na prispevok v sekcii navrhy a pripomienky menom Group loot http://www.cyberlord.at/forum/?id=4016&thread=174 je tam podrobne vysvetlene ako tento system lootovania funguje Takze kedze ste ocividne nepochopili z prispevkov ako sa v raide s lootovanim zaobchadza tunak to mate v podobe pravidiel - neberte to teda na lachku vahu toto je vazna vec nezbieram tymto vypisovanim skill ale snazim sa aby itemy typu "binds when picked up" padli do ruk hraca co ho chce obliect nie toho co ho potrebuje predat koli goldom.... 1. V Raidoch alebo v grupach sa vysadne pouziva spominany group loot (Vinimka moze nastat ak sahraci dohodnu na lootovani inom s tym ze nedojde k nedorozumeniam) 2. Klikam na znak NEED iba este raz iba v pripade ze akonahle item vyhram ho obleciem na seba (Vinimka moze nastat ak sa hraci na TS alebo pisomne dohodnu koli zachrane itemu alebo niecomu inemu ale berte to tak ze tato vynimka nenastane je to len koli tomu ze pravidlazahrnuju vsetky situacie) 3. Na Znak Greed klikam iba ak sa jedna o itemy, ktore chcem ziskat na predaj alebo ine pouzitia to je uz na vas Nechcem nikoho vidiet needovat item z dovodu ze v predoslych rollovaniach o item ho vyhrali uz vsetci len ja nie tak ho neednem. Sme predsa v jednej guilde a tu sa takto goldy predsa neziskavaju ak vam chybaju goldy popytajte niektoreho z nas urcite vas bude mat niekto zalozit ak nie skus mna ja som setrivy clovek :D Uvedomte si prosim ze system roll je nahodny hod kazdeho hraca, moze mat v danom case stastie, moze byt dieta stasteny a roll mu nepojde pod 98 v celom dungu ale je nefer voci ostatnym ked vsetci greeduju s tym ze ten najstastnejsi ho vyhra a vy to vyfuknete needom. 4. Na znak Passed klikam v pripade ze sa nechcem zucastnit rollovania o item => uplne sa vzdavate toho itemu (toto je uz na kazdom z vas nikomu to neprikazujem ani nezakazujem ale) Toto taktiez klikajte na itemy o ktorych viete ze ich jeden z hracov needuje (teda ho chce na seba) tym sa zabezpeci to ze ak hrac nevie o nom ze ho chce a ho greedne vy vsetci ste dali passed takzeho ziska aj tak. uvediem priklad hej? su 4 hodiny rano - klasika cela LS u Nefariana ktory ma uz len 1Ok HP, Gala sa nan mrzko pozrie to je kritikal za takych 11k dmg takze nefarian padne vybehnu itemy a je tam cloth pre Zetrika ale taky Zetrik uz chrni - je jednou nohou v posteli a stiska klavesnicu, tak ho cez TS hulakanim zobudime a on aby sa nestratil loot vsetko odgreeeduje ale my vieme ze este ked bol pri vedomi rozpraval ze ten cloth chcel tak sme na ten cloth dali passed a maho v bagu aj ked ho greedol a vsetci su stasny a mozme ist spatV hlavnych ulohach hrali: Nefarian - Boss v BWL Zetrik - Warlock Gala - druid Dost bolo srandy este raz upozornujem aby ste dodrziavali tieto pravidla pretoze ja fakt neviem co vam mam urobit ked ich porusite mam vam vynadat alebo co nebojte sa nadavat viem ale fakt je ze takeho bossa kilujeme 15 minut a uz to konecne na 15ty pokus aj padne ale vam to niekto uninjuje no nakopat je ho malo tak mu po TS podakujete alebo pisomne.... a ten dotycnyto preda. Myslim si ze to koli tym goldom co za to dostane nestojiUz neviem co dodat Vedomostne okienko: Ninja player je ten co needuje vsetko co sa da aj ked to preda bez ohladu na zvysok grupy Pripomienky a navrhy piste do danej temy v tejto sekcii
| |
| 1/28/2007 11:41:45 PM | ![]() | |
| Galandriel |
| |
| Group: Moderator Level: Veteran ![]() Posts: 404 Joined: 3/16/2006 IP-Address: saved ![]() | Nevedel som kde to vsunut do tak prekne napisanych pravidiel vyssie, tak to pisem ako novu temu.... Od dnes tj 13.6.2007 sa v nasej guilde dodrziavaju nadalej pravidla napisane vyssie, ale kedze zacal zlyhavat ten dodatok o dohode medzi hracmi kazdy ma pravo bez nejakych poznamok item needovat pokial je na jeho class a momentalne nema lepsi na sebe.... Rozpory typu ze priest needne staff ktora ma eguip ze zvysuje iba dmg su povolene (ked je nauceny nosit staffky) je to z dovodu vyvarovania sa hadok: toto je na maga nie napriesta preco to needujes... proste chce lepsiu staff a bodka. Zacina nas byt v guilde viacej treba sa nejako zacat akceptovat a nekukat len na svoj char, dalej to ze hrac chodi po dungoch cely tyzden a nic neziska tak tomu dodam ze nech preinstaluje wow mozno sa mu opravy need roll... (proste nema stastie a nech sa neopovazi si nervozitu vybijat tym ze rozbija jednotu guildy)
| |
| 6/13/2007 11:10:34 AM | ![]() | |
![]() ![]() |
| Thread-Info | |
|---|---|
| Access | Moderators |
| Reading: all Writing: Moderator Group: general | none |
| Forum Overview |