Group: Moderator Level: Veteran Posts: 404 Joined: 3/16/2006 IP-Address: saved
Takze sem piste ziadosti o prijatie do guildy a ziadost nech obsahuje o aky server sa jedna, aky ste lvl a class no a samozrejme dovod prijatia Podmienky pre prijatie su na kazdy server rozne tie sa dozviete od hracov na danom servery.
Group: User Level: Newbie Posts: 3 Joined: 4/6/2007 IP-Address: saved
mam záujem o vstup do vasej guildy... hrajem na Condornete... class Druid Elf lvl 22+... a dovod? hmmm...ste fajnova guilda...hlavne stara atd atd...nechcem tu vela vypisovat
Condornet class:Paladin name:leto lvl:20+ Rad by som bol vo vasej guilde hraval som na CN od verzie 1.8.0 bol som tam 60 lvl druid pod nickom lakius takze niesom neaky no brain :) dakujem
Leto - hlasovanie prebehlo , nikto nevyuzil pravo veta, si prijaty . Ked budes v hre hladaj Tariu, Martyho alebo mna a posleme ti invite. Kedze si pre nas novacik, mas podobne ako Lesser jeden tyzden skusobnu dobu
Ahojte rad by som sa stal LS clenom pretoze moja druha guilda nebudem menovat nieje nikdy ONLINE nikdy mi nepomoze co Ali mi neustale pomoze tak vas prosim o prijatie dakujem cN 35 lvl Elf Druid 287517876
Takze hlasovali sme a bezohladu kto ako, rozhodlo sa, ze este by sme s tvojim prijatim par lvlov pockali. Coz ale neznamena, ze ti viac nepomozeme .
Skus trosku popracovat na svojej postave, zistit o com je druid, na svojich spelloch,leveloch a skilloch profesii a budeme radi ak tu opat najdeme tvoju ziadost.
Ziadam prijatie do guildy The LightSide som lwl 40 draenei paladin dovody- chcem sa stat clenom jednej aktivnej guildy a popripade pomoct ostatnym guild spoluhracom
V kazdom pripade vam budem vdacny ked mi odpisete, na odpovedi nezalezi, nech som si isty ze ste mi to tu aspon precitali.
Ked ma nevezmete budem sa pokusat zlepsovat a uchadzat sa o miesto znova:)
hoj all cel by som vstupyt do guldy LightSide hram na Condornete takze:
Meno v Hre:Darkshadow Vek: 18 rokov Na CN hram: od patchu 1.8.0 az do teraz a na setkych patchoch som bol max lwl momentalne som 11 za Human Priest ale nahram urcite aj 70 ziadne stachy
Dovod preco cem ist k vam do guildy: myslim ze ste good guilda a hlavne silna a je v nej vela alikov taze sa mozme vzburit proti hordakom no proste s mi vasa guilda paci
Tak sa urcite ozvyte dufam ze ma prijmete medzi vas