SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Postrehy / Otazky / Odpovede » Postrehy / Otazky / Odpovede » Group loot
Pages: (1) [1] »
Registration necessaryRegistration necessary
Group loot
Galandrielno Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: Moderator
Level: Veteran

IP-Address: saved

No na kazdom servery kde hrame sa vyvynul do takej urovne, ze funguje uz system lootovania ale to tu nechcem rozpisovat ide o to ze v nasej guilde, konkretne na SPOJKE sa bude na raidoch a na roznych akciach za ucelom ziskavania itemov realizovat iba group loot kedze to je najrozumnejsi system lootovania itemov z creepov (aspon z mojho pohladu.)
No a tu mate taky mensi popis (ukazku) ako to funguje kedze dochadza obcas k nedorozumeniam.

Popis:
A.
Ak item ktory vtomto okne je zobrazeny chcete na seba obliect klikate na oznacenu ikonku (Kocky). V pripade ze na tuto ikonu klikne viacero hracov automaticky si o nu hadzete kockou (to je to cislo za slovom roll) max hod je 100 (a tu kocku berte obrazne) kto hodi viac berie item ostatny mozno inokedy :)

B.
Greed - Toto klikate na item o ktorom viete, ze nikto nechce a kazdy klika len na greed za ucelom hodit si on kockami a kto hodi najviac ho lootne a bud ho preda alebo disenchantne..... to uz je na nom
alebo ak neviete taktiez klikate ale akonahle niekto klikne Need vy sa tzv. sutaze o item nezucastnite pretoze ho niekto chce a to ma vyssiu prioritu.

C.
Passed - toto budete klikat na item o ktorom viete ze niekto fakt chce, znamena to zesa nechcete zucastnit ani sutaze on ked vsetci daju Greed.
Passed budete davat z toho dovodu ak na nejakom rajde v pokrocilej nocnej hodine uz dany hrac drieme za PC (ZetrikBreites Grinsen- Joke ) omylom klikne na greed. Urobi sa to zevsetci klikli passed a item ziska aj tak on (kedze greed ma vyssiu prioritu ako Passed) a nieze budu warrovia nabaleny soul clothom a niekto kto to bude potrebovat bude dobreze nie holy.

D.
No kedze rozhodovanie nemoze trvat roky tak toto je nieco ako casovac, pasik sa zkracuje az zanikne. Ak to nastane u niektoreho z vas tak loot system automaticky za vas urobi Passed.

PS: Ak som niekde trepal sommariny tak ma poopravte, taktiez cakam ze tu napisete svoje nazory

Nechcem nikomu nic prikazovat ale berte to ako dobre zauziane pravidlo v nasej guilde. Pritomnost na TS vatcinu nedorozumeni eliminuje takze chodievajte aj tamLächeln

edited by Galandriel on 1/19/2007 11:10:27 AM
Galandriel - Druid
Sylvynka - Priest
SiSa - Hunter
Arthass - Paladin
iLidian - Warrior (Rogue)

1/19/2007 10:50:32 AM    
Zetrikno Access no Access no Access 
Group: User

no je to tak presne ako si pisal ale 1 hacik je otestovany a to ze boli sme vcera v Stratholme a lamka bol afk ked sme dali bosa a my sme uz podawali greed/need nefim uz co a viac ako 5 minut sme cakali a urcite ten cas vyprsal ide to rychlo ... thak proste nedostali sme tie itemy zanikli, tkzw ani lamka nemal nic ani ja ani sebastian

**Jaký je rozdíl mezi Horďákem a kupou hnoje ?
-> Vzhledově jsou si rovni, ale kupa hnoje aspoň nemá blbý kecy
1/19/2007 1:53:53 PM    
Tariano Access no Access no Access 
Level: Support Officer

To sa stalo aj mne a preto som to prestal chapat :(

Neviem ci to musia potvrdit vsetci , aspon dajaku volbu, lebo ked jeden nepotvrdi svoje rozhodnutie tak nikto nic nedostane.
Je to len moj dojem z jednoho lotovania.

Kyklop
Tariana - shaman - Condornet
Taria - mag 70lvl - Condornet

1/21/2007 4:36:10 PM   
Zetrikno Access no Access no Access 

written by Taria at 1/21/2007 4:36:10 PM
To sa stalo aj mne a preto som to prestal chapat :(

Neviem ci to musia potvrdit vsetci , aspon dajaku volbu, lebo ked jeden nepotvrdi svoje rozhodnutie tak nikto nic nedostane.
Je to len moj dojem z jednoho lotovania.

presne tak Zwinkernked je dakto afk a loot z nefariana ... thak nedostaneme nic xD

**Jaký je rozdíl mezi Horďákem a kupou hnoje ?
-> Vzhledově jsou si rovni, ale kupa hnoje aspoň nemá blbý kecy
1/22/2007 9:37:24 AM    
aliTwono Access no Access no Access 
Level: Member

jo super, konecn eniekto vysveltit co je kocka a co prachy :D
takze zhrniem ak mozem, ci so pochopila dobre - pls orpavte ma ak sa mylim :-)

dam ot podla priority
1. kocka - need
ak da niekto kocku tak losujeme
2. prachy - greed
ak nikto neda kocku je to moje, ak niekto kocku da som mimo hry
3. zavretie okna
vzdavam sa itemu

dufam, ze osm pochopila dobre, akurat nechapem to losovanie kocou:-) ked dame dvaja kocku, tak je nejaky pirkaz, ktorym ideme spustit ,,hodenie kockou,, ?

dkaujem za trpezlivost - ale tento system je asi nad moje pochopenie :D

edited by aliTwo on 1/23/2007 3:50:44 PM
The LightSide 4ever :)
1/23/2007 3:48:15 PM  
Galandrielno Access no Access no Access 
Group: Moderator

ALiTwo chapes to dobre a hod kockou sa spusta automaticky a je to u kazdeho nahodneLächelntakze ide o tzv. Stastie :D

Galandriel - Druid
Sylvynka - Priest
SiSa - Hunter
Arthass - Paladin
iLidian - Warrior (Rogue)

1/23/2007 9:59:12 PM    
naknano Access no Access no Access 

este treba pre tarianku zvlastne vysvetlenie ( ked stava rano o 4 a prejde 550KM a je utahany z prace ) takze vtedy plati : vsetko si precitaj dva krat a aj tak daj radsej Pass/passed
ale nie headku uz mam takze pohoda Breites Grinsen

nakna- HUMAN PRIEST -spojka
www.eap.bledy.sk
3/18/2007 9:47:06 AM   
Tariano Access no Access no Access 

no stava sa ale ja svoje prekliky aj odstarnujem, cize sa naknik nemas na co stazovat. No a niekedy by som to mohol citat aj 10x a stale by to bolo ako 1x Razz - ällabätschBreites Grinsen

Kyklop
Tariana - shaman - Condornet
Taria - mag 70lvl - Condornet

3/23/2007 9:03:25 PM   
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » Postrehy / Otazky / Odpovede » Postrehy / Otazky / Odpovede » Group loot
created by Apokalio
.: Script-Time: 0.013 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,387 :.