![]() |
|---|
| Admin |
| Forum Overview |
Pages: (1) [1] » |
![]() ![]() |
| Guild ranks |
| Galandriel |
| |
|---|---|---|
| Group: Moderator Level: Veteran ![]() Posts: 404 Joined: 3/16/2006 IP-Address: saved ![]() | Ranky: Anglicky - priblizny preklad ----------------------------------------------------------- 01 Newbie - Novacik 02 Rokie - Zabehnuty novacik 03 Member - Clen 04 Famed Member - Znamy clen 05 Officer - Dostojnik 06 PR officer - Prime Officer - Hlavny dostojnik 07 Support Officer - Pomocny spravca 08 Intendant - Spravca 09 Veteran - vysluzilec 10 Guildmaster - Sef Guildy
| |
| 4/25/2006 4:14:40 PM | ![]() | |
| Galandriel |
| |
| Group: Moderator Level: Veteran ![]() Posts: 404 Joined: 3/16/2006 IP-Address: saved ![]() | Postup: Kedze ako viete pre poriadok sa vedenie guildy (Galandriel) rozhodole ze bude jeden Guild Master a to Galandriel (Sme predsa v slobodnej zemy )ale nie je to z dovodu aby si GM vzajomne nemenili prava na rankoch... blizsieinformacie ako nasa guilda funguje su uvedene nizsie tak citajte pozorne a nahlas :DPODMIENKA K PRIJATIU: Hrac co ma zaujem byt clenom guildy si najprv precita na stranke podmienky(pravidla guildy) a ak suhlasi sa zaregistruje na forum a precita si pravidla napisane fora a postupom casu i celeforum. Medzitym bude prijaty do guildy a aktive citat forum.... Jdnotlive ranky: Newbie - Novacik Je to uplny novacik v guilde, zatial mame podminku lvl 40 a viac ale hranica sa moze pohybovat, tento hrac sa nejaky cas pozoruje ako casto hra ci vie hrat.... (proste aky to je kvietok) postupom casu mu prideli rank co ho vystihuje (teda budeme sa snazit)Moznosti: - no je zvykom ze novacika si vylepsime nech je silnejsi popripade on sa podeli so svojim nahonobenym majetkom Pri poziadani a vyhodeni z guildy je povynny vratit veci co dostal Rokie - Zabehnuty novacik Takze musi posobit v guilde uz aspon tyzden, dva (podla toho ako casto hra) nerobil nejake sprostosti co kazia meno guildy... zapajal sa do nejakych akcii a hlavne vidiet ho uz aj na FORE ze ho cita... povedal by som to asi tak uz vie asi ako to u nas chodi a zacina sa prisposobovat ![]() Moznosti: rank ma povolene uz nejake veci a co sa tyka itemov to iste co u novacika nema narok na lootovat pri raide a pri ziadosti o vyhodeni z guildy tiez musi vratit itemi co dostal Member - Clen Takze tento rank hovori sam za seba hrac s tymto rankom splna vyssie uvedene vlastnosti, pomali na fore vidno par prispevkov, kde tu dal niekomu nejaky item chodi na raidy, brani mesta pocuva GM, nie su s nim problemy, nevytvara problemy, nespanuje GM.... povedal by som ze tento rank charakterizuje hracov ktory tvoria obal guildy Moznosti: tak zese ma tento rank nieco naviac popovolovane a je uprednostnovany od nizsich rankov pri delbe itemov z raidu nema narok na lootovanie pri raide, pri ziadosti o vyhodeni z guildy moze si ponechat itemy ale tu sa uz neuvazuje o jeho odchode ![]() Famed Member - Znamy clen Tento rank vystihuje hracov ktory splnaju vyssie uvedene vlastnosti ale nejakymi vlastnostami vynikali z tejto skupiny ci uz pomahanim slabsim hracom, zveladuje svoj tradeskill ktory pomaha guilde je vzornym hracom (nenadava...) pomaha slabsim v guilde uz ma celkom slusnu zbierku vseliakych prkotin (ako ja )Jo a na fore tam je uz ako doma aktivne sa zapaja do jednotlivych tem Moznosti: tak toto je lepsi obal guildy zase ma prednost pri deleni itemov od nizsich (ale nie sme take svine vsak toto je skor formalita), potom zase tento rank ma viacej prav...no a lootovat moze ak suhlasia ostatny Officer - Dostojnik Hraci s tymto rankom predstavuju guildu su jej pravymi(taky idealny clen) clenymi tzn. pocita sa s nimi na raidy, splna vyssie uvedene vlastnosti a k tomu Na fore uz tori aj nejake tie temy (zmysluplne) uz hra za guildu nejaky ten mesiac-dva, vydno ho v hre, sejmnul nejaku tu hordu ide o hraca s vyssim lvl..... jasne ze nema co tajit ma cisty stit a guilda ma z neho len radost. Vsima si aj okolitych hracov, kde tu niekoho odporuci.. Moznosti: Tak ak je prave v hre s naj rankom tak ma pravo rozdavat drop z raidu neurci ineho, zase ma vacsie prava ako ranky pod nim, dalej okrem guild kanalu dokaze pisat a pocuvat Officer kanal (uz neviem co dodat) PR Officer - Hlavny dostojnik No tymto rankom uz na hraca pripada velka zodpovednost. Ide o hraca ktory ma nejaku tu akciu, PvP boj, obranu, utok za sebou. Prejavuju sa un ho znamky vodcovstva, u hracov ma prislusnu autoritu pomaha ako sa len da a necaka na odmenu ide mu o blaho guildy, je spravodlivy ku hracom Taktiez na fore je uz znamy svojimi temami, je plny elanu.... Pozoruje hracov v guilde,kde tu navrhne niekoho na povysenie, vedie ich najkratsou cestou k 60lvlu pretoze uz je v tom zabehany. Od tohoto ranku az nahor sa uvazuje o zdravom a aktivnom jadre guildy, ktoru tvori skvela parta ludi a snazi sa implementovat ku sebe ostatnych hracov (dufam ze som to vystihol) Moznosti: ma tu moc zvolat hracov na obranu mesta alebo raidu ak to uzna za vhodne a hraci s nizsim rankom ho musia posluchnut ale zese sa predpoklada ze je tu ista ochota z oboch stran takze neni problem a taktiez platia hore uvedene moznosti Support Officer - Pomocny spravca Tak je to nieco viac ako hlavny dostojnik ale menej ako spravca. Povedzeme ze splna vsetko co je uvedene vyssie ale uz svojimi zasluzilimi cinmi sa mu dostalo povysenie na tuto hodnost. Jedna sa o hracov co maju svoju postavu minimalne lvl 55. Taktiez vedie a pomaha jednotlivym hracom s expami nemal by un ho byt problem darovat nejaky ten gold rozdava itemi jedna radost. A ma v zalohe druhu postavu ktora doplna rozmanitost guildy (charakter ktoreho je malo) Moznosti: platia hore uvedene moznosti Intendant - Spravca Takze su to taky maly Guildmasterikovia maju uz velku moc v guilde a su si jej vedomy, nezneuzivaju ju, vedu guildu tym spravnym smerom. Na fore su nonstop ale nie len prihlaseny ale aj obohacuju obsahovo. Toto su uz hraci s lvl 60 snazia sa aby sa dotiahly tie mensie lvl na ich uroven maju vodcovske schopnosti takze akcie nemaju problem dovies to uspesneho konca (vela loot = vsetci spokojny)Moznosti: tie iste ako predosli rank s tym ze moze prijimat hracov do guildy s prerokovanim s ostatnymi hracmi guildy dalej menit Public a Officer note (poznamky k danym clenom guildy) Veteran - Vysluzilec Tak tu patria hraci ktory uz ani nepamatuju kedy to boli prijaty do guildy, su s nami od zaciatku, velkou pracou a usilim prispeli k prosperite guildy ide o hraca ktory ma nalezitu autoritu (tym ale nespochybnuje dolezitost inych rankov) vie co a kde, pozna kazde zakutie v hre na fore taktiez je zasluzilec svojimi navrhmi a prispevkami. Cititelne obohacuje a doplna guildu. Moznosti: Kedze nemozu byt vsetci nakoniec GMka tak toto je rank pre nich => maju prava ako guildmaster a k tomu vsetko co nalezi GuildMaster - Sef guildy Ide hlavne o zakladatela guildy (DC) a hracov ktory su mu najblizsi, veri im a vie ze guilda je v dobrych rukach ked je off, jeho proste pocuvaju vsetci su s nim spokojny lebo je fajn je s nim sranda(ako so vsetkymi) vie hocico vybavit..... Proste je to sef Moznosti: neobmedzene - ake sa len daju
| |
| 4/25/2006 4:47:55 PM | ![]() | |
![]() ![]() |
| Thread-Info | |
|---|---|
| Access | Moderators |
| Reading: all Writing: User Group: general | none |
| Forum Overview |