SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Postrehy / Otazky / Odpovede » Postrehy / Otazky / Odpovede » signatury jeste jednou - Ako na Condornet Fore
Pages: (1) [1] »
Thread closedRegistration necessary
signatury jeste jednou - Ako na Condornet Fore
Alcarmono Access no Access first Post cannot be deleted -> delete the whole Topic 
Group: User
Level: Rokie

IP-Address: saved

mam otazku tykajici se signatur... na tomto foru se mi to uz podarilo nastavit diky dokonalym a podrobnym popisum od Galandriel (nekde tam byl vzpominany i Apokalio, takze ani tu nemuze chybet... hosi dekujem freuendes Smilie)

chtel bych si vsak nastavit signaturu i na condornet foru a tam se mi to nejak nedari... tady se vsichni zname a vsichni vime kdo je v gilde a kdo ne,takze tady signatury nejsou ani tak dulezity, ale jako gilda bysme meli vystupovat hlavne pro ostatni hrace protoze prave v jednote a oddanosti gilde je sila... muze mi tedy nekdo poradit jak si nastavim signaturu na condornetu?
predem dekuji za odpoved...

Zak - Warrior
Alcarmo - Hunter

5/21/2006 3:32:14 PM   
Apokaliono Access no Access no Access 
Group: Administrator
Level: Veteran

Mno Alcarmo - presne ako na nase forum musis kopirovat ten link do Profilu/signature a potom ked nieco pises musis dolu zakliknut Attach Signature!!!

5/21/2006 3:47:38 PM  
Alcarmono Access no Access no Access 

tak asi neco delam spatne, protoze presne to jsem udelal ale nezobrazil se mi tam ten obrazek, ale jen ten link... asi zkusim jeste neco, kazdopadne dik za radu... thx

Zak - Warrior
Alcarmo - Hunter

5/21/2006 5:25:31 PM   
Galandrielno Access no Access no Access 
Group: Moderator

no mozem ti ukazat co mam v nastaveni condornetu aby mi ukazovalo nasu signaturu tuto to je:

no toto tam mam popisaneeee Breites Grinsen

edited by Galandriel on 5/21/2006 5:56:34 PM
Galandriel - Druid
Sylvynka - Priest
SiSa - Hunter
Arthass - Paladin
iLidian - Warrior (Rogue)

5/21/2006 5:56:03 PM    
Alcarmono Access no Access no Access 

dekuju, uz je vsechno ok... nejhorsi je ze nevim v cem byla chybaBreites Grinsenale etd to proste chodi... jeste jednou dik za rady... Apo, pokud tu nechces tohle tema nechat pro dalsi lamy jako jsem ja, tak ho muzes klidne smazat at nam nezavazi na foru... jeste jednou dik

Zak - Warrior
Alcarmo - Hunter

5/22/2006 10:37:11 AM   
Galandrielno Access no Access no Access 
Group: Moderator

no aj ja to mozem mazat lebo som moderator fora ale aspon ked bude mat aj niekto ine problem najde to tu max ti ju premenujem Breites Grinsen
Len jedna poznamka tieto signatury sa nastavuju stejne na vsetkych forach alebo aspon som sa v zivote nestretol s inym systemom

edited by Galandriel on 7/29/2006 10:14:03 PM
Galandriel - Druid
Sylvynka - Priest
SiSa - Hunter
Arthass - Paladin
iLidian - Warrior (Rogue)

5/22/2006 11:36:00 AM    
Thread closedRegistration necessary
Pages: (1) [1] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: all
Group: general
none
Forum Overview » Postrehy / Otazky / Odpovede » Postrehy / Otazky / Odpovede » signatury jeste jednou - Ako na Condornet Fore
created by Apokalio
.: Script-Time: 0.013 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,277 :.