| Alcarmo |
|
|---|
Group: User Level: Rokie

| mam otazku tykajici se signatur... na tomto foru se mi to uz podarilo nastavit diky dokonalym a podrobnym popisum od Galandriel (nekde tam byl vzpominany i Apokalio, takze ani tu nemuze chybet... hosi dekujem )
chtel bych si vsak nastavit signaturu i na condornet foru a tam se mi to nejak nedari... tady se vsichni zname a vsichni vime kdo je v gilde a kdo ne,takze tady signatury nejsou ani tak dulezity, ale jako gilda bysme meli vystupovat hlavne pro ostatni hrace protoze prave v jednote a oddanosti gilde je sila... muze mi tedy nekdo poradit jak si nastavim signaturu na condornetu? predem dekuji za odpoved...
Zak - Warrior Alcarmo - Hunter
 |
|
| 5/21/2006 3:32:14 PM |  |
| Apokalio |
|
|---|
Group: Administrator Level: Veteran

| Mno Alcarmo - presne ako na nase forum musis kopirovat ten link do Profilu/signature a potom ked nieco pises musis dolu zakliknut Attach Signature!!!
|
| 5/21/2006 3:47:38 PM |  |
| Alcarmo |
|
|---|

| tak asi neco delam spatne, protoze presne to jsem udelal ale nezobrazil se mi tam ten obrazek, ale jen ten link... asi zkusim jeste neco, kazdopadne dik za radu... thx
 |
|
| 5/21/2006 5:25:31 PM |  |
| Galandriel |
|
|---|
Group: Moderator Level: Veteran

| no mozem ti ukazat co mam v nastaveni condornetu aby mi ukazovalo nasu signaturu tuto to je:
.JPG)
no toto tam mam popisaneeee 
edited by Galandriel on 5/21/2006 5:56:34 PM Galandriel - Druid Sylvynka - Priest SiSa - Hunter Arthass - Paladin iLidian - Warrior (Rogue)
 |
|
| 5/21/2006 5:56:03 PM |  |
| Alcarmo |
|
|---|

| dekuju, uz je vsechno ok... nejhorsi je ze nevim v cem byla chyba ale etd to proste chodi... jeste jednou dik za rady... Apo, pokud tu nechces tohle tema nechat pro dalsi lamy jako jsem ja, tak ho muzes klidne smazat at nam nezavazi na foru... jeste jednou dik
 |
|
| 5/22/2006 10:37:11 AM |  |
| Galandriel |
|
|---|
Group: Moderator Level: Veteran

| no aj ja to mozem mazat lebo som moderator fora ale aspon ked bude mat aj niekto ine problem najde to tu max ti ju premenujem  Len jedna poznamka tieto signatury sa nastavuju stejne na vsetkych forach alebo aspon som sa v zivote nestretol s inym systemom
edited by Galandriel on 7/29/2006 10:14:03 PM Galandriel - Druid Sylvynka - Priest SiSa - Hunter Arthass - Paladin iLidian - Warrior (Rogue)
 |
|
| 5/22/2006 11:36:00 AM |  |
|
|
|---|