Group: Moderator Level: Veteran

| Takze som si vsimol po dlhsej dobe vdaka alyxovi ze ani vytvorenie avatara (ten obrazok co mate na fore pod svojim menom-nickom) neni az take jednoducho jednoznacne takze dobojujete sa k nemu takto: 1. Najdite si obrazok (na HDD vasho PC) priblizneho formatu ako mam ja (ak ho tam nemate a nejaky sa vam paci a je wallpaper tak si ho stiahnite a zmente velkost ako ja) 2. Spustite si stranku http://imageshack.us/ a tam kliknite na BROWSE a udajte cestu k tomuto obrazku, ked mate kliknite na HOST IT ako vzdy ani teraz to nebude inak, tento webovsky program vam obrazok ulozil na web a dal vam nan nejake linky pre nas je teraz zaujimavy posledny link - DIRECT LINK to the image tak ten si skopirujte do pamati (bud CTRL+C alebo pravym kliknutim na oznaceny link a ponuka COPY) 3. takto skopirovany link si necham v pamati nic nekopirujem aby som to neprepisal v pamati a spustim si forum nasej guildy link poznate teraz kliknete na PROFIL dalej kliknete na druhu polozku - AVATAR a celkom dole prilepite ten link co ste si nakopirovali (Jednoducho povedane musite do spodneho okienka v zalozke AVATAR presunut posledny link z imageshacku) 4. Ked to mame klikneme na SUBMIT a pockame potom by sa nam mal nas obrazok zobrazit v nadhlade co je nad okienkom ak sa tam objavi tak sme to zvladli 5. Ak sa tam ten obrazok nezobrazi tak ma kontaktujte
Galandriel - Druid Sylvynka - Priest SiSa - Hunter Arthass - Paladin iLidian - Warrior (Rogue)
 |
|