Group: User Level: Stammposter

| Довгий час я ставився до естетичної стоматології з упередженням. Здавалося, що гарні зуби — це або дуже дорого, або виглядає неприродно, як "голлівудська посмішка", яка світиться в темряві. Але нещодавно я побачив роботи колег, і вирішив спробувати зробити корекцію форми та кольору. Результат перевершив усі очікування. Зараз я розумію, що справжній професіонал не робить усі зуби однаковими, він моделює їх так, щоб вони ідеально вписувалися в риси обличчя. Використовуються такі матеріали, які повторюють структуру натуральної емалі навіть під різним освітленням. Жодних "білих квадратиків" на фоні рідних зубів. Мені пояснили, що тут працюють із кольором не на око, а використовують складні системи відтінків. Більше того, весь процес займає набагато менше часу, ніж я думав. Я прийшов на консультацію, і вже за кілька візитів моя посмішка змінилася кардинально, але так, ніби це завжди були мої рідні зуби. Тепер я ловлю себе на думці, що частіше посміхаюся у розмові, бо впевнений у своїй зовнішності. Переглянути всю інформацію: https://kidbook.com.ua/blog/health-blog/protezuvannya-zubiv-osnovni-vydy-i-klyuchovi-perevagy-protsedury/ .
|