Group: User Level: treuer Stammposter

| Я завжди думав, що головне у байку – це двигун. Але виявилося, що головне – це гальмівна система та те, як ти нею володієш. У школі я вперше зіткнувся з екстреним гальмуванням на мокрому покритті. Адреналін зашкалював, але завдяки інструктору я не впав. Ми багато разів відпрацьовували різкі маневри, об'їзди перешкод та розвороти у вузьких місцях. Я дізнався, що мотоцикліст має бути на 5 секунд попереду ситуації. Також мені дуже допомогли поради щодо обслуговування залізного коня. Виявляється, багато проколів і проблем виникають через неправильний тиск в шинах. Звичайний водій про це не знає. Тепер я щодня перевіряю свій байк, і це стало звичкою. Навчання дало мені не тільки права, а й розуміння механіки. Я перестав бути заручником обставин на дорозі. Якщо ви хочете керувати мотоциклом, а не бути його пасажиром, який тримається за кермо, пройдіть реальний курс. Ви будете здивовані, як багато ви не знали. Дізнатися більше: https://uman24.org.ua/yak-kursy-z-yizdy-na-mototsykli-zminyuyut-vidchuttya-kontrolyu-ta-vpevnenosti/ .
|