| Admin |
| Forum Overview |
Pages: (1) [1] » |
![]() ![]() |
| 200 eurot ja kiire öölinna sõit |
| tiphany394 |
| |
|---|---|---|
| Group: User Level: Frischling Posts: 3 Joined: 4/7/2025 IP-Address: saved ![]() | Olin sel neljapäeva õhtul täiesti läbi. Tööpäev venis üheksani, sõin külma pitsat otse karbist ja tundsin, kuidas aju hakkab pehmeks keerama. Mõtlesin, et viskan teliku lahti ja kerin lühivideoid, aga siis nägin ühte vana tutvust – ta postitas pilti kuskilt soojalt maalt. Tekkis kange kadedus. Ja kohe selle järel mõte: “Kurat, mu elu on viimase aja liiga igav.” Polnud ma suur hasartmängude fänn. Kunagi, aastaid tagasi, panin mõnel pohmakaga pühapäeval viiekümne sendi panuseid mingis kohalikus e-pokkeris. Aga see oli teine aeg. Nüüd on kõik kiirem, ligipääsetavam. Ühel heal (või siis halval) päeval olin kuulnud töökaaslastelt, kes rääkisid, et proovivad vahel õhtuti ühte kohta. “See on lihtsalt lõbus,” ütles üks neist. “Ainult see raha, mida oled valmis kaotama.” Nii ma sattusingi usdt kasiino keskkonda. Esialgu ei teinud ma muud, kui vaatasin. Tund aega lihtsalt vaatasin, kuidas rulett keerleb ja kuidas mõned mängud vilguvad. Mul oli kontol 200 eurot, mille olin nädala eest kõrvale pannud “mõttetuteks kuludeks”. Arvasin, et ostan uue arvutihiire ja ehk mõned sokid. Selle asemel istusin ma kell üksteist õhtul diivanil, kass magas mu kõrval ja ma tundsin, kuidas igavus hakkas asenduma kergema põnevusega. Hakkasin väikselt. 2 eurot siia, 5 eurot sinna. Mõned korrad võitsin, mõned korrad kaotasin. Olin nullis, aga see polnudki tähtis. Tähtis oli see kummaline tunne, kui ekraan äkitselt helendab roheliselt ja helid hakkavad mängima nagu vanas mängusaalis. Sa ei mõtle sel hetkel pangakontole. Sa mõtled: “Veel üks kord.” Ja siis tuli see mäng. Istusin maha ühe lihtsa sloti ette. Ei mingit keerulist strateegiat. Lihtsalt kolm rullikut, kullakaevurid ja kivid. Panin 10 eurot. Ei midagi. Järgmiseks 10 eurot. Jälle ei midagi. See oli just see hetk, kus enamik inimesi lööb kinni. Minu peas käis hääl: “Kutt, sa oled 30 eurot raisanud.” Aga teine hääl ütles: “Sa oled nii vähe maganud, et mis vahet sel enam on?” Vajutasin “spin” kolmandat korda. Kaks minutit hiljem vaatasin numbrit, mis tuli ekraanile. 1900 eurot. Ma tardusin. Tõesti tardusin nii, et kass ärkas üles ja vaatas mind, nagu oleksin ma münti alla neelanud. 1900 eurot. Ma ei hüpanud, ei karjunud. Ma istusin ja lugesin numbrit kolm korda üle. Aga siis läks kõik kiireks. See tunne on naeruväärne. See on nagu jookseksid alla kiirel suusatõusul ja kardad peatuda, sest siis murrad kaela. Teadsin, et tark oleks võtta raha välja. Aga mine tea – äkki tuleb veel. Panin järgmise panuse. 50 eurot. Kaotasin. Teine panus. 100 eurot. Kaotasin. “Krt,” mõtlesin, “nüüd ma küll ei saa lõpetada.” Oleksin võinud nii kergesti kaotada kõik, mis ma just võitsin. Ja teate, mis kõige hullem? Sel hetkel polnud see mul isegi kahju. See oli adrenaliin. Puhas, lollakas adrenaliin. Siis otsustasin teha midagi teistmoodi. Läksin tagasi selle sama usdt kasiino lehele, kus alguses mängisin, ja võtsin välja 1500 eurot. 400 eurot jätsin sisse. Nagu meelelahutusraha. Need 400 eurot andsin endale loa kaotada. Iga viimase sendini. Ma mängisin kaks tundi järjest – vahepeal suured võidud, siis peaaegu null. Kell oli kaks öösel. Ühel hetkel hüppasin diivanilt üles, sest olin tagasi 600 euro peal. Ja siis tegin viimase otsuse: võtan nüüd kõik peale 50 euro välja. See 50 euro – sellega läksin ruletti. Panin kõik ühele numbrile. Mitte musta ega punasele. Mitte paaris või paaritule. Ühele numbrile. Nagu filminäitleja, kes teab, et kaotab, aga teeb seda ikkagi. Number 17. See ei tulnud. Muidugi ei tulnud. Aga ma ei tundnud midagi. Sest mu kontol oli hommikuks 2050 eurot pluss see, mille ma varem välja võtsin. Mõtlesin järgmisel hommikul tööle minnes: “Mida ma sellega teen?” Leppisin kokku, et kolmandik läheb uue pesumasina jaoks (vana tegi koledaid hääli), kolmandik spaareisi jaoks ja ülejäänu jätan lihtsalt sinna. Et olla kindel. See päev tundus teistsugune. Ma ei ostnud midagi kallist ega teinud suuri väljaminekuid. Aga ma tundsin end kergelt. Nagu oleksin just võitnud mingis taskuhäälingus auhinna. Ja teate, kõige parem ei olnudki mitte raha. See oli tunne, kui sõitsin tööle ja naeratasin aknast välja. Lihtsalt nii. Tänaseks on sellest kuu aega. Ma ei ole seda korranud. Proovisin üks kord uuesti usdt kasiino keskkonnas samasuguse õdusa õhtuga – aga kaotasin 30 eurot ja panin kõik kinni. Lihtsalt ei olnud seda “õiget” tunnet. Aga see üks öö? See jääb minuga kauaks. Mitte sellepärast, et ma võitsin. Vaid sellepärast, et ma tundsin, kuidas igavus muutus millekski täiesti ootamatuks. Ja see on päris hea tunne, kui elu sind üllatab. Mu pesumasin on endiselt veidi katki. Aga vähemalt ma tean, et vajadusel saab ka muul moel uue raha – isegi kui see on vaid üheks õhtuks. | |
| 5/3/2026 10:19:30 AM | ![]() | |
![]() ![]() |
| Thread-Info | |
|---|---|
| Access | Moderators |
| Reading: all Writing: User Group: general | Cyberlord, sense100 |
| Forum Overview |