Group: User Level: Stammposter

| Я довго шукав ідеальну драбину для дому, поки не зрозумів, що головне — це не висота, а зручність зберігання. У мене маленька квартира-студія, і тримати громіздку триметрову конструкцію просто ніде. Тому я звернув увагу на двосекційні розсувні моделі. Це виявилось справжнім відкриттям. У складеному вигляді вона займає місця не більше, ніж велика парасолька, і спокійно стоїть за дверима або в кутку комори. Але коли я її розсуваю, вона перетворюється на повноцінний сходовий марш заввишки до трьох з половиною метрів. Раніше я користувався старою дерев'яною драбиною, яку потрібно було приставляти до стіни під кутом. Це було небезпечно, особливо коли потрібно було тримати інструменти однією рукою. Нова ж конструкція стоїть на двох опорах із чотирьох точок, що робить її максимально стійкою навіть на слизькій плитці. Я можу спокійно вішати штори, мити верхні полиці шаф або міняти лампочки високо під стелею. Різниця у відчуттях безпеки просто колосальна. Тепер я не боюсь, що опора вискочить з-під ніг, адже спеціальні фіксатори надійно блокують кожну секцію. Якщо ви цінуєте свій час і здоров'я, раджу придивитися до цього варіанту. Це не просто покупка, це інвестиція у ваш комфорт та безпеку на найближчі десять років. Посмотреть информацию: https://profibuild.com.ua/ru/g21484648-lestnitsy-dvuhsektsionnye .
|