ASP-FastBoard - Demo/Support-Forum
Forum anmelden / register Board
SearchSearch CalendarCalendar GalleryGalleryAuction-PortalAuctions GlobalGlobal Top-ListTopMembersMembers StatisticsStats
get your RSS-Feed
Language/Sprache:  Admin  
 Login: ChatChat (0) new User-MapUser-Mapsend Passwordsend Password RegisterRegister

Forum Overview » Game-Server » TrackMania Nations & United » TMN back to Desktop
Pages: (2) 1 [2] »
Registration necessaryRegistration necessary
TMN back to Desktop
Graveno Access no Access no Access 
Group: User
Level: Gelegenheitsposter


Posts: 10
Joined: 6/9/2007
IP-Address: saved
offline


ich weiß das der Cache ordner in dem Verzeichnis sein müste (siehe erstes Bild des Threads), ist aber nicht da. Könnte man nicht einfach nen neuen Ordner anlegen und den Cache nennen?


6/17/2007 12:48:00 PM  
jv1080no Access no Access no Access 
Group: User
Level: braver Poster


Posts: 32
Joined: 2/11/2007
IP-Address: saved
offline


ich würd mal neu installieren. vielleicht sogar ne zweite version, damit du die alten daten behältst.


6/17/2007 3:02:48 PM    
Graveno Access no Access no Access 
Group: User
Level: Gelegenheitsposter


Posts: 10
Joined: 6/9/2007
IP-Address: saved
offline


hab ich schonDurcheinander!


6/17/2007 7:44:16 PM  
jv1080no Access no Access no Access 
Group: User
Level: braver Poster


Posts: 32
Joined: 2/11/2007
IP-Address: saved
offline


dann weiß ich auch nicht weiter.
frag mal im deepsilver-forum: http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=4


6/17/2007 9:51:03 PM    
Registration necessaryRegistration necessary
Pages: (2) 1 [2] »
all Times are GMT +1:00
Thread-Info
AccessModerators
Reading: all
Writing: User
Group: general
Bimon., Cyberlord, W4RWIN
Forum Overview » Game-Server » TrackMania Nations & United » TMN back to Desktop

.: Script-Time: 0.094 || SQL-Queries: 6 || Active-Users: 2,881 :.
Powered by ASP-FastBoard HE v0.8, hosted by cyberlord.at